Team

Johan Van Ommen

Johan Van Ommen (afgestudeerd aan het RUG (België))

Johan van Ommen studeerde in 1991 als dierenarts af aan de RUG. Sindsdien heeft hij zich via tal van buitenlandse bijscholingen bekwaamd binnen de orthopedische-, neurologische- en weke delen chirurgie. Sinds 1991 was hij werkzaam in Dierenartsenpraktijk Het Ganzenpad.
Vanaf 2009 heeft hij deze Dierenartsenpraktijk overgenomen en omgedoopt in Dierenartsenpraktijk Orion. Deze dierenartsenpraktijk heeft sindsdien zich volledig ingezet op de ontwikkeling van de vakgebieden orthopedie, neurologie, medische beeldvorming en chirurgie. Daardoor kwam er in 2012 eerst de MRI scanner en in 2014 de CT scanner.
Het was dan ook een logische stap om vanaf 1 augustus 2014 voluit te gaan voor een Dierenkliniek voor orthopedie, neurologie, medische beeldvorming en chirurgie. Deze Dierenkliniek werd opgericht samen met collega Iris Van Soens Dipl ECVN en collega Kaatje Kromhout (beoordeling CT en MRI). Johan is de zaakvoerder van Dierenkliniek Orion en legt zich toe op de chirurgie.

linkedin
no image

Kenny Bossens Dipl. ECVN

linkedin
Britt Vanmal

Britt Vanmal (afgestudeerd aan het RUG (België))

Britt Vanmal behaalde haar diploma dierenarts in 2014 aan het RUG. Direct na haar studie startte ze haar internship aan de faculteit diergeneeskunde hetgeen Britt succesvol afrondde eind september 2015. Vanaf 1 oktober 2015 versterkt Britt het Orion-team. Binnen Dierenkliniek Orion legt Britt zich toe op de interne geneeskunde.

Christophe Verroken

Christophe Verroken

Kaatje Kromhout

Kaatje Kromhout (afgestudeerd aan het RUG (België))

Kaatje Kromhout studeerde in 2008 als dierenarts af aan de Universiteit Gent. Aansluitend startte zij haar internship Medische Beeldvorming aan de vakgroep Medische Beeldvorming van de Huisdieren en Orthopedie van de Kleine Huisdieren van de Faculteit Diergeneeskunde.
Sinds 2009 zorgt zij daar als lid van de CT-MRI-unit voor de dagelijkse onderzoeken en protocollering. In januari 2012 ging zij bijkomend als teleradioloog bij Dierenartsenpraktijk Orion aan de slag. Begin 2016 behaalde ze de graad van doctor in de diergeneeskundige wetenschappen met haar doctoraatsonderzoek getiteld “ Comparison of magnetic resonance imaging and computed tomography for the detection of specific brain and cervical spine abnormalities in small animals”.
Ook bij Dierenkliniek Orion komt de protocollering van MRI’s en CT’s van haar hand

linkedin

Het Assistente-team

Ons assistententeam bestaat uit 3 gedreven dames (Margo, Carolien, Evelien).

Aan de balie zorgen zij voor een vlotte ontvangst. Zij beantwoorden de telefoon, maken afspraken en staan steeds paraat voor uw vragen en verzuchtingen.

Tijdens de operaties staan ze de chirurg bij en houden ze uw huisdier steeds nauwlettend in het oog. Bij het ontwaken in de hospitalisatieruimte zorgen onze assistentes voor een dekentje en een warmtematje.  Zo kan uw huisdier rustig bijkomen.  Na de operatie zorgen ze voor het reinigen en steriliseren van het operatiemateriaal.

Uitlaten van de dieren, de hokken netjes houden, een knuffel en een aai, het hoort er allemaal bij.

© Copyright Orion - disclaimer - Privacy beleid
website by artissoft