Dierenartsen

Hoe gaan we praktisch te werk?

Best vraag je als dierenarts onder "login dierenarts" een gebruikersnaam en paswoord aan. Onder deze login vindt u : verslagen van de door u verwezen patiënten, de verwijsbrief en de nazorg folders die wij meegeven met de klanten.

Ook de richtprijzen die wij hanteren kunt u vinden onder deze login. Op deze manier kan u uw cliënten volledig informeren. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de klantentevredenheid ten goede komt!

Een patiënt naar onze kliniek verwijzen

Onder de tap "Login dierenarts" vindt u een een online verwijsbrief. Via dit document kan u de patiënt gegevens en resultaten van uitgevoerde onderzoeken en ingestelde behandelingen doorgeven. De klant kan dan via ons telefoonnummer 014/261100 een afspraak maken. Indien u rechtstreeks vanuit uw eigen computerprogramma verslagen stuurt dan kan u die richten aan info@dierenkliniek-orion.be

Langs welke weg verloopt de communicatie met u als verwijzer?

We hebben ervoor gekozen om de patiënten verslagen via een gepersonaliseerde login op onze website te publiceren (vergelijkbaar met de uitslagen van de labo’s).

Wanneer u nog bijkomende vragen heeft dan kan u ons steeds mailen (info@dierenkliniek-orion.be) of telefonisch contacteren (014/261100).

 

 

 

 

 

 

 

Contact

 
Voortkapelseweg 102
2200 Herentals
 
014 26 11 00
 
Elke werkdag van 8u00 - 19u00
Bereikbaar voor spoedgevallen
© Copyright Orion - disclaimer - Privacy beleid
website by artissoft